Çocuk güneş gözlüğü modelleri nelerdir?

02-11-2020 16:53

Çocuk güneş gözlüğü, çocukların gözlerinin güneşin zararlı ışınlarından korunmasını sağlayan gözlüklerdir. Çocukların yüz şekline, tarzına ve yaşına uygun olarak geliştirilen çocuk güneş gözlüklerinin birçok farklı modeli bulunuyor.

2-8 yaş aralığındaki çocuklar için uygun olan modellerin birçok farklı renk ve desen seçeneği mevcut. Polarize çocuk güneş gözlüğü çeşitleri uzun süreli kullanımlarda bile herhangi bir rahatsızlık oluşturmaması için özel olarak tasarlandı. Hafif malzemeden üretilen gözlükler bu sayede saatlerce kullanıldığında bile rahatsızlık hissi yaratmıyor. Ayrıca birbirinden değişik cam rengi seçenekleri de sunuluyor.

Çocuklar, yetişkinlere göre çok daha hareketli. Dolayısıyla gözlüklerin de onların hızlı hayatına uyum sağlaması gerekiyor. Çocuklar için özel olarak geliştirilen gözlükler tam olarak yüze uyan ve kolayca çıkmayan yapıda olması ve dayanıklı olmalarıyla diğer gözlüklere göre fark yaratıyor.

Çocuk güneş gözlüğü fiyatları ne kadardır?

Çocuk güneş gözlüğü fiyatları genel olarak uygun olmakla beraber markaya, modele ve cam ile çerçevenin türüne göre fiyat değişmektedir.

Güneş gözlüğü satın alınırken renk ve çerçeve türü görüntü olarak önemli olmakla birlikte esas olarak önemli olan camın kalitesidir. Güneşe karşı en iyi korumayı sağlayan cam türü olan polarize camlı gözlükleri tercih etmeniz çocuklarınız için en iyisi olacaktır. Çocuklarla ilgili ürünlerin camlarında organik malzemeler tercih edilmektedir. Bu sayede bu camlar çocukların sağlığına herhangi bir zarar vermemektedir.

İnternet sitemizde yer alan en iyi ve uygun fiyatlı çocuk güneş gözlüğü modelleri arasından dilediğinizi seçebilir ve tek tıkla sipariş verebilirsiniz.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.